Hotel '3bintang' @ JB

Cuti sekolah dan tido hotel adalah impian setiap anak-anak kita pada masa kini.
Tido hotel means...pergi bercuti lah pakej katanya.
tak kurang ada je yang pergi check-in hotel semata-mata untuk tido semalam dua, atas desakan kesibukan si ibu bapa mungkin; asalkan dapat memenuhi hasrat cuti sekolah si anak.


Bagi kS pula, sesuai dengan situasi anak-anak kS sendiri,
kami okey je tido hotel berapa-berapa bintang pon,..nak tido jer pon.hee, budget sebenarnya.
dan tak berkehendakkan yang ada swimming pool bagai...mungkin sebab anak-anak dah puas berendam swimming pool kat laman rumah *salah satu sebab sayangnya lahai nak jual rumah ni, walau pon berjenuh naik turun tangga ntah berapakali satu hari..huhu

so, untuk percutian yang memerlukan kita tido hotel di Johor Bahru
dengan budget percutian yang tak berapa nak memberangsangkan,
Hotel Grand Dragon yang terletak di Permas Jaya antara pilihan yang dapat memberi aura suasana tido hotel untuk anak-anak kita.

hotel

nak tido jer,kan ;)
malam karang boleh pergi makan...Seafood kat Senibong,
lebih kurang 10minit jer perjalanan dari hotel ini
makan malam berpanoramakan Selat Tebrau lagi.
esok bangun pagi keluar cari breakfast kat luar pulak...pelbagai pilihan sarapan menarik ada di JB,kan.
pastu boleh ronda satu JB :)
nak ke Singapore takkk?

reservation

sila click AGODA untuk melihat jenis-jenis bilik yang ada di Grand Dragon Hotel
juga harga yang ditawarkan..terima kasih :)

You Might Also Like

4 comments

  1. betul tu kS ..budak bdk2 je nk tdo hotel, mak pun ske tdo hotel (sy la tuuu) hehe

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook