June 19, 2015

Hadiah gembira di jumaat pertama Ramadhan

Diari ramadhan masuk hari kedua...
Alhamdulillah sahur hari kedua ada rezeki makan nasi...
hari yang excited,
last day anak exam kat KAFA..seminggu anak exam seminggu lah malam-malam mama mengulangkaji..
bukan jenis nak baca buku si abang long ni bila sensorang..sbb dia dah tahu semua katanya..
confident level tu tinggi sangat, tu yang merisaukan tu


petang pulak "report day" 

jom ke sekolah jumpa cikgu ambik "report card" si abang long.

Alhamdulillah, syukur terima kasih..satu permulaan yg baik untuk abang long,
Cikgu kagum..parents kawan2 respek
abang long dapat nombor 1 dalam peperiksaan pertengahan tahun baru-baru ni.

lepas ni tak perlu nak takut budak itu budak ini dah..cikgu kelas pon dah pesan...part ni si mama setuju lah sangat kalau confident level nak menggunung kinabalu pon.


ohh..smpai masanya untuk kS mengolah ayat mengikut tatabahasa yang sepatutnya..di notaharian ni sebab si abang long sudah mula berminat untuk membaca kisah silamnya sejak 6tahun lepas..
sendiri tulis pon langsung dah tak ingat apa yang ditulis masa tu???



1 comment:

sudi-sudikan... :)