Segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ


Assalamualaikum wbt.
dah tak nampak banner pinkish papaG ni kat bloglist,
baru teringat yang kS belum join...cepat-cepat check tarikh tutup penyertaan, sebbaekkk :)

Hi papaglamz,...ehem.ehemss,...here i'm :)

 Jom CatWalk...



Syarat-syarat
Mestilah mempunyai blog-YES!
Follow blog Papaglamz.com yang berwajah baru sekarang ni-DONE
Like FB page Papaglamz yang ada di sidebar sebelah kanan tu.-DONE
Follow instagram Papaglamz sekiranya ada.-DONE
Buat entri tajuk dia
SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ
dan letak banner di dalam entri serta backlink ke entri ini.

Letak link entri di dalam ruangan komen-DONE




You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen http://amsran85.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  3. catwalk di sini..dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook