REVIEW SAYIDAHNAPISAH | SI CERIA BERPIPI MERAH






Review EFGiers kali ini adalah dia yang mencintai kaler coklat, pink dan purple...



lebih di kenali sebagai KC a.k.a kakcik,
si bongsu kecik molek berpipi merah dengan blognya sayidahnapisah.com

Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti
Bakal cikgu atau pensyarah suatu hari nanti, in shaa Allah.
nak jadi cikgu tuisyen juga, katanya lagi :)
Kc yang ramah dan mudah mesra, memang selalu menjadi mangsa usikan dan dia pun apa kurangnya boleh tahan bab suka mengusik orang.


Kc dan makanan berpisah tiada.
Kc ni suka karipap agaknya...lagi-lagi karipap airtangan akak eny, nanti efgiers nak berjumpa,
kak eny sila bawa karipap banyak2 tau...err, kak sue nak brownies jugek, hehe.
Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya...makanlah dik, nikmati hari-harimu.
Belajar2 makan sayur ye ;)

Kc yang ceria bertudung coklat warna kegemaran selain pink dan purple...
tapi..tapi,...suatu hari gempar sekejap di efgiers bila gambar si ceria Kc bertudung pink tiba-tiba telah menyebabkan Kc jadi tua dari usianya di ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA


Kc dan trademark senyum colgatenya berpisah tiada juga. 
Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg.
ehem...kalau ada yang tertambat hati ke Kc,mesti nak tips untuk menambat kembali hati Kc, kan..ok,
ciri lelaki idaman Kc semestimya yang tak merokok, bertanggungjawab,pandai main gitar,tinggi+tough.


Rupanya model colgate sejak dari sekolah :D...err, cuba cari mana satu Kc eh?


ok, jom lawati blog Kc, nanti boleh tengok ada burung terbang..cuba click burung tu,.okbai :)



You Might Also Like

11 comments

  1. Kak Sue... ciri2 tu menunjukkan KC ni high taste..ahha

    ReplyDelete
  2. Nenek pun comel jugak. Hahahha :P

    ReplyDelete
  3. saya pun berpipi merah juga kak sue....

    ReplyDelete
  4. rugi siapa yang tak kenal KC

    ReplyDelete
  5. kak sueeee!!!! kantoi la ciri2 idaman lelaki kc hhahahaha

    ReplyDelete
  6. kak sue terima kasih review kc dengan daebak-nya. muahhhh!! love u

    ReplyDelete
  7. awek cun yg memburu makanan.. eh cinta.. :D

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook