jalan-jalan cari baju raya di Kompleks PKNS Shah Alam

Kalau semalam2 tu entri perancangan si anak bila tibanya cuti sekolah,
entri kali ni..ehemm, perancangan si emaknya lah pulak bila tibanya cuti sekolah...heee

alkisahnya, bila cuti sekolah macam ni lah baru rasa bernafas sket
baru ada rasa nak buat something untuk diri sendiri...macam keluar beli baju raya ke,..eh?
yes!..shopping :D
bertemankan 3 kekanak riangria..kami ke kompleks PKNS Shah Alam.

itu ini itu ini...tak jumpa pun lagi baju rayanya..
pasal baju raya tu...entri akan2 datang lah kita sambung cerita kot
sebab ada lagi benda yang best kat ruang promotion dalam kompleks buat masa ni

The Great Asia Bargain Corner!

asia, bargain,

asiabargain, sale

shahalam,googlepic, may15


baju raya takde...nak cari periuk raya ke pingganmangkuk set gelas jug baru untuk raya..banyaklah :)
harga memang menggoda sangat,..tinggal nak fikir secara waras atau tak sahaja :)
"Spongebob"..macam-macam ada, sebbaik si abanglong tak mintak yang bukan2, 
besar dahhh anak mama.

You Might Also Like

4 comments

  1. sudah sgt lama x ke pkns shah alam...
    org kata, baju raya kat situ dijual meriah.
    last 2 years pernah nak gi, but at last cancelled plan.

    ReplyDelete
  2. seronok kan jenjalan sue, window shoping dulu haha :)

    ReplyDelete
  3. wah besnye dah cari baju raya.. :)

    ReplyDelete
  4. wah...cari la skrg..karang dah dekat abis puasa nt sesak tempat ni

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook