Siti Saleha & hujung minggu

eh,tiba-tiba....macammmm
terfanatik ke Siti Saleha...acaner tu?
istighfar2x...takmo nak fanatik sangatlah, cukup setakat suka tengok lakonan dia, kan :)

hmm...semalam, hari ni, dan esok pon siang malam ada dia kat tv tu
abislah..berhujung minggu bersama Siti Saleha jer lah ye?
paling win jumaat malam sabtu...sebagai Ayuni Safira yang super havoc ;D


baca sinopsis..Ayuni Safira ni nanti kawin dengan En.Zafran tu
hmmm...kisah rumahtangga lagikkk, haruslah nak tengok dan tengok episod2 seterusnya.
bakal terusikkah hati perempuanku ini..jeng jeng jenggg ;)

Sabtu dan ahad tetengahari plak ada ulangan Nora Elena ni...episod akhir dah rupanya semalam.
kemain laju jalan ceritanya...banyak part dah di potong
scene yang agak terkesan sejak first time tengok dulu pon takde...alaa, yang drive kereta sambil tahan sakit nak bersalin tu, sampai jugak ke hospital :)
tapi...takpe, sebab dah kira bonus dah tu..ada Aaron Aziz, kannn..hehehe


ahad...takde Aaron Aziz dahhh..abis dah Nora Elena.
boleh keluar jalan-jalan jommmm :)
tapi balik awal sketlah...malam nanti ada Siti Saleha lagi
dengan Remy Ishak plak.
penggambaran kat Kota Mostar...suka tajuk diaaa "Cintaku Tertinggal di Mostar"


















Kota Mostar tu kat Bosnia Herzegovina rupanya...cantik pemandangan kat gambar tu.
feeling2 tengok "cinta jangan pergi" la pulak
see..siap print screen dia punya sinopsis ;)


























dramaaaa sangat :D

You Might Also Like

9 comments

  1. Hujung minggu yang best. Klu xde buat ape2 mmg duduk depan tv jek la klu ujung minggu kan. Tp skrg nie asyik ulang cite yang lama je kan. hehe.
    Selamat menonton
    #efg

    ReplyDelete
  2. aaaa....nak komen apa ni. saya jarang tengok drama....selamat menonton ya semua

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook