kongsi seketul gambar dengan 3 cerita

tetiba teringat entry hari rabu yang masih kat draft...
type lepas tgkap gambar kurma dlm kuali



























Takde apalah sgt nk huraikan kurma dlm kuali ni..just nak letak caption..sedappp menjilat pinggan..haha; giteww;)..,penangan gst nih!..tak bleh makan laukpauk luar satgi kpla bdenyut..haha

aihhh,jgn smpai angkat pinggan dah la..buruk plak nengoknya..just calit palit dgn jari cukupla..
ayu kasi control naaa

ok..stop merapu,nk tulis sket pasal chu ah sepupu mak dari kg yang 2-3hari sakit 
dah kritikal kat hospital klang.
act. xpi mlawat lagi ni..tengah tunggu info..tunggu punya tunggu smpai siap satu entry dah nmpaknya
Mana informer xreply2 pon lagi
tup2 mak call chu ah dah takdak..inna lillahi wainna ilaihirojiun

Dah msuk bln april...dua hari lepas,menatang yang dok sereyau tu mai dah sekoq..mmg mnjerit la sorang2 kt dapur..pastu beristigfar banyak2 kumpul kekuatan kasi lenyek itu lipan dengan batang penyapu..sebbaek jumpa dia dlm sink so dah penyet buka air bagi dia masuk balik ke saluran sink tu..sila berkubur di tmpat asal k..uishh dia punya gleman smpai rini dok ada lagi ni tau
dan dan teringat cerita wa timah, mak sedara yg kami pi tumpang kuarantin masa dlm pantang bsalin aqil hujung tahun lpas..
tambah seketul gambar ;)



cerita dia pasal binatang2 menjalar yg kluar dari sarang..bulan 4bln5 ni la
Umah dia kat kg skali dua pasti dimasuki ular2 berbisa. Di bulan4 ke bulan5 ni selalunya..
celah2 bawah pintu pon dia boleh menyelit masuk tauuu klau dia nak msuk apalagi segala lubang saluran air smua tu wajib beringat xbleh cuai walau seminit..tu yg elok pelihara kucing dlm rumah bleh depa tolong tengok untuk kita
Jom google knapa mengapa bln4bln5 &haiwan mnjalar berbisa..discovery channel sat:P


eh!...atas sebab tak dapat dielakkan...gambar kurma tak dapat dipaparkan...sebagai ganti buh gambar bawang 3ketui dah blend tumis kurma seketui 
...mari teka berapakah harga 3ketui bawang itu ;D

You Might Also Like

1 comments

  1. kan.ddk kg mmg kna berjaga dan berhati sokmo.nk nak lubang jamban tu.. seriau je bila memikirkannya

    akak, nk tnya guna madu original ke ?
    suami saya dh admit wad ni koi 12 mlm td sbb demam denggi..
    toomg doakan untuk ayah rania ye.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook