JINDRISSKA First Anniversay Giveaway

Assalamualaikum...
hari ni nak join giveaway dari ahli #EFG yang sorang ni dulu...
ramai plak ahli #EFG pakat buat giveaway...kata geng, haruslah join tanda sokongan :)




Syarat-syarat penyertaan giveaway ini adalah:

  • Follow blog JINDRISSKA ni, dan bagitahu follower ke berapa (nnt aku check tau!) DONE, follower ke 480
  • Buat satu entry 'Jindrisska First Anniversary Giveaway' DONE
  • Tepek banner, dan backlink kan ke blog JINDRISSKA. DONE
  • Lengkapkan slogan : "Saya nak menang giveaway ni sebab..."
  • saya nak hadiah pergi germany,hehe...
  • mestilah sebab nak hadiah dari germany tuuu
  • Tinggalkan link entri korang di ruangan komen bawah ni.
  • Komen sekurang-kurangnya 3 entri dari blog ni(entri yg lama-lama pun ok!)
  • publish dulu yang ni...satg k.sue pi komen ;)
  • Komen mestilah komen baru, masa join giveaway ni. Sebarang komen dulu-dulu tak dikira. Kehkehkehkeh
  • Sila komen entri selain dari entri Giveaway ni :D
http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

You Might Also Like

8 comments

  1. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. salam perkebw dr segmen yg sama..good luck

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  4. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook