camne nak habiskan roti gardenia yang dah nak expired tu?

lagi idea cemana cara nak abihkan roti gardenia kat dapur tu...
paling penting...simple senang dan cepat nak buat...
terpaling penting...berebut2 plak nak menikmatinya...cuba lah ;)
salut dengan badam cincang pon menarik juga..terus jadi biskut raya.



terima kasihlah datang jenguk sini hujung2 minggu ni..
meh belanja 'joke' seketul :)
Happy week end ya.



You Might Also Like

14 comments

  1. pes time singgah ;) dari EFG. sedapnyaaa resepi tuu, nak try laa

    ReplyDelete
  2. kak sue tolong buatkan yg gambar roti cicah coklat tu muehehehe.

    btw joke tu adeh lawak gilos :P

    ReplyDelete
  3. assalamulaaikum Sue, kaknoor singgah follow sini, wah dpt resepi baru dari roti ni best jugak tu..
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. owh ada cara terbaik..celup dlm coklat, idea bagus selain dari buat kek roti..good.

    ReplyDelete
  5. resepi ringkas tapi nampak sedap..yum yum..

    hai..syira di sini
    #exchangefeedgroup :)

    ReplyDelete
  6. mcm sedap jer tgk celup2 coklat tu, nak try juga ler ;)

    ReplyDelete
  7. boleh masuk kn dlm list biskut raye ni.. :)

    ReplyDelete
  8. sedap nihhhh..pernah mkn...

    housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. mmg suka idea ni.selalu juga buat.dpt kt fb kot rasanya dulu..
    x sabar nk buat bg rania nnti.

    ps: akak, tima kasih tau.. doakan utk ayh rania..
    hanya Allah mampu membalasnya..
    saya x bg pon madu tu, sbb mmg x online..
    just bg air pucuk betik, 100 plus, buah kiwi..
    ubatnya minum air seboleh yg mungkin j kan..

    ReplyDelete
  10. Menarik resepi nie. Selalu jek roti tak abis makan. last2 berkulat jek.
    #efg

    ReplyDelete
  11. raya tahun lepas.. 1st time terjumpa roti cekelat ni.. good idea

    ReplyDelete
  12. hahaha gambar bawah tu macam tak berap best ja huhu

    ReplyDelete
  13. roti tu bagus idea yang menarik

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook