this week on snaP2

buat seketika..ecewahhh ;)...mood tulih2 diari ni merudum sekali
tu yang wujud "thisweekonsnaP2"...at least tercatat jugaklah seminggu sekali kot?
ya..memang kot...sebab last week punya mana?..mana? mana?

9hari tuuu..cuti pertengahan penggal pertama...
ok..untuk orang yang cuti sekolah tu..yeay! sebab cikgu tak bagi homework pon just pesan suruh baca buku...hmmm, memang takkk lah..
ustaz kafa jugak yang best!
sebab buat extra class...isnin sampai rabu sila ke kafa macam biasa
next week buka sekolah kita buat test...ullalllaaa


semua jawi buku kafa uitsss
mama dan dan dapat job baru...penterjemah ke bahasa kebanggaan negara,boleh?
tu yang tetiba abis bersticker semua buku teks..tu baru nak mengenal nama buku...tang isi dalam belum tengok lagi tu...???
esok nak ujian mama yang semangat baca buku lah nampaknya ;)

ohhhh!
permulaan cuti sekolah si ayah diuji tahap kesihatannya
risau eh..bila ketua keluarga tak sihat...semoga si ayah kembali sihat seperti sediakala,amin.

kesimpulannya...kami taklah ke mana-mana...balik kampung?
balik, balik kampung shah alam
sempat singgah makan angin kat padang kemerdekaan lagikkk :)


something yang mama sudah terlepas pandang...
budak berdua ni tak pernah belajar tiup2 bubbles pon...
so...sila main sekarang! 
gigih singgah kedai runcit mencari yang jenis kena tiup ni...ikutkan ada jer orang jual kat padang tu..tapi semua jenis untuk baby tak pandai tiup bolehlah..
main spray2 tembak2 ke celup2 bawak lari tu kan ;)

errr...kegigihan mama mengarang tetiba hilang sebab tekerling jam..sudah 2.28am..haaa!
terus teringat aqil yang berkemungkinan akan terbangun nak susu...
oklah..jom letak gambar aqil terkini...alaaa..check up 5months tak snap gambar pon..huhu


pic minggu lepas rasanya...aqil dah meniarap dah...punyalah bising mulut dia sepanjang proses menterbalik badannya tu..lepas tu dah pulun nak maju ke depan dah tu
tak sabar2 kata si ayah :)...semua gambar bergegar-gegar di buatnya :D
dalam dok bising2 tu kadang tiba2 jer diam...dok pikir rupanya..kadang tertido pon ada...


Good luck, aqil!

errrr...semua gambar last week nampaknya...mana pulak gambar untuk thisweekonsnaP2 ni?
harus tukar tajuk atas tu ke lastweekonsnap2 la plak dahhh???
hadoiiiii...
better pegi tido sekarang!


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook