this week on snaP2

jom santai di entry huha huha minggu ni...baca sambil makan kacang...ermmm, dap!
takde kacang boleh jer share maameee aisyah ni ;

haruslah dimulakan dengan keriangan di hujung minggu
walau tak pergi pon ke kota keriangan tu
kami always jer riangria putar2 sekitar masjid kubah biru tuuuu..nampak tak?
selesai itu ini kat sana...
dapat set hellokitty seketul..beli kat 'SuperSave' @sacc mall
lepas ni takmo dok aim tasbih atok yang banyak2 dalam goodie bag dapat kat kenduri kawen tu
bukan boleh pakai pon...nak lilit kat tangan tak cukup panjang..nak sarung kat leher tak celuih kat kepala..heehehe

seperti biasa si mamanya ada jer groceries yang perlu dibeli sebelum balik umah ;)
sawi kedut...kesukaan terkini ;)
anak2 lompat2 dapat ikut mama beli ikan dan sayur
haihhh...separuh troli penuh isi anak2 jer
sampai part gaduh..lunyai kot ikan dan sayur dalam troli
yang kecik sangkut kat badan..tu pon macam tak sesuai bila part nak pilih barang2 dapur ni

i is kagum sangat dengan orang yang boleh bawa anak ramai2 pi beli groceries
sorang lari sana sorang lari sini...makapak rileksss jer pilih barang
if anak tak dapat dikesan...tunggu jer nanti mesti ada announcement...pastu pi lah kutip anak kat counter tu...ileksss jer
erkkk..jangan memain, sekarang anak hilang salah ibubapa dah tauuu..sebab tak jaga baik-baik
haha..mak paranoid camginilah
anak pon jadi takut2..ilang kelibat mak jer dah cebik2 cengeng2...acaner tu???

mari kita namakan borang ni borang serbasalah.
macam kesian plak ke abanglong kalau tak join
macam kesian plak ke diri sendiri kalau join..haha

kia join lah yeee..tanda sokongan, takmo anti sosial sangatlah :)

abanglong jangan nak pocoyo sangat...mu tu dah sekolah kebangsaee' pong
dah jumaat ni..marilah kita mengucapkan "Happy school holiday" untuk semua yang bersekolah juga kepada yang ada kait2 dengan sekolah ;)

selamat menikmati perjalanan eh..percutian ya!


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook