Lady First shower cream @mydin

shower cream superBEST!
kenapa mydin...tempat lain pon ada la,....lalalalalaa..sebab kat mydin harganya pon superbest ;)

saya dah cuba dua...dua dua pon superBest!
err...sebenarnya dah lama jugak guna ni..dah banyak kali ulang beli pon
....memang superbest lah untuk kami satu family
sesuai serasi dengan kulit dengan cuaca sekarang...dengan dompet jugak :D

steady sket ber aicond lelama tak perlu nak ber lotion sangat..especially yang lelaki2 tu kan
sebotol untuk setiap bathroom...sesuai untuk seisi keluarga.


selain yogurt tomato...dan orange susu kambing ni
ada lagi 3-4 perisa lain yang tak kurang hebatnya...ada untuk age-defying nya, collagen nya
whitening semua tu pon lah..yang buat kita nak rasa nak try semua tu ;)

ohhmyyy...just sharing ;D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook