sesekali kualitam nak enterframe

eh,..of course lah kuali special sebab dulu dia putih..hiks
sekarang?
...err..sudah boleh tolong top up kopi pakBelalng tau..boleh dah kot usha2 kuali baaaaru :)

jasa dia kali ni...is menjadikan ini;

kepada ini ;D

haha...nampak sangat nipunya...masak sayur jadi ayam kah?...kahkahkah, opsss gelaksyaiton plak ;'(

ok..ok..pic hari lain2 lah tu...entah bila dah lupa dah pon
pic first tu stok sayur berbaki lagi
mai hari pic no.2 tu..tinggal serai ngan daun limau jer ada pon
yang penting rasa paprik tetap wujud dalam kuali ayam goreng tu..hihi
makan ngan nasi panas berasap...wallahhh, satu lauk jer ke mama?...moh letak tetengah meja ;)

pe juadah makan besar petang ni ;D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook