bila "update blog" terkeluar dari rutin...

February warm up!
gigil2 mencuri masa...huhuhu, "update blog" sudah tekeluar dari rutin daaaa
kata hobi
kata terapi...???

belek2 hp...pic anak2 jer yang memonopoli lately...
tapi sebagai penyeri petang2 ni...meh nak hidang minum petang ;)


crunchy thin crust ni...jangan memain, abis anak2 makan, simpan 1slice jer untuk ayah
dah sejuk terus jadi crunchy thin keras! haha
act. don't know lah why takmo naik gebu gebas ala2 classic hand tossed macam january pizza aritu
takkan nak salahkan jab.kesihatan yang sebok nak masuk spotcheck dapur kami cari jentik2 
time kami syok2 dok start menguli dough ni..dah terseparuh jalanlah kejap jadinya..heee

and.....taraaaa!

gambar selepas keluar dari oven, tup-tup jadi chocolate cake..
memburung hantu di malam hari; tu jer lah time baby kami nyenyak tidurnya
sempatlah...siapkan kudapan untuk anak2 di kesiangan
buat bekal ke sekolah pon boleh gak ni ;)


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook