ada apa dengan "february16"

yezZa!...isnin semalam
selain hari best sebab hari first&last Luqman sekolah minggu ni..selasa dah start cuti cny
kemain, 6hari tuuu
so,..arini first day cuti memang ollallaaaabislah dia lepas balik dari sekolah kafa
kejan suruh siapkan homework semua baru boleh buat xtvt bebas ;)

ok, stop dulu cerita selasa
isnin semalam february16 belom abis cerita lagi

act. semalam aisyah genap 3tahun.


selamat hari lahir cik pinkish :D
now semua dah pandai pilih sendiri..kaler pink selalu jadi pilihan cik pinkish kita ni
ikutkan ajerlah kang memandai tukar kaler..kena reject..mama jugak yang rugi ye?

le kakak dah boleh main playdough sendiri ;)
kakak sangat ni...dah boleh lipatkan baju2 aqil pon :)
aww..penimbang daiso in action ;)
ahad tu mama ada la buatkan aisyah brownies resepi martha steward lagik
makannya sepotong dua jer kot time brownies suam2 mama sebok2 dok potong tu pastu takmo dah
isnin ayahnya belikan la kek harijadi...pon tak kena selera jugak
main tabur2 siap pakej lompat bagi penyet kek melekat kat lantai pulak dia...sabarrr je lah
ooo..ok, manis2 ni bukan taste aisyah...bagus di situ
sama2lah kita menjaga kesihatan :)

nak tahu apa aisyah paling suka makan masa malam ulangtahun ke 3...
3keping cheddar cheese,...so mari buatkan pizza roti gardenia untuk aisyah
tabur mozarella banyak2 atas sosej tu...berebut2 makan dengan si abang :)


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook