Selamat memulakan sesi persekolahan 2015

...orang ucap selamat2 ni masa isnin first day sekolah aritu kot
hmm,...sebab masih di minggu pertama persekolahan...
mama pon beria lah nak buat gak satu entry ucap2 selamat ni ;D

ringkas jer rasanya...sementara adik aqil tido lagi tu 
haha..memula jom tengok orang first time menjahit lencana mau terkial2...
sebelum ni orang tampal lencana kat mana pon tak pernah nak amek tahu 
jahit jerrr la...nanti2 boleh jer nak cabut ubah2 tempat...
ni dah hari kelima..tengok Luqman tak kesah pon ke lencana tu..kira ok la tu :D


sekeping gambar pepagi isnin...
mesti amek "noted" sebab rasa berbaloi sangat dengan pilihan kain untuk baju2 persekolahan Luqman
yang dibeli secara kebetulan jer mulanya...
baju melayu putih pon kain licin sebab cotton dah abih stock
senang sangat nak iron...tak iron pon takpe kalau tak sempat..hehe

haa, dah beli baju melayu..selamat pergi mengaji...KAFA 8-11am,
dipermudahkan... ada yang dekat2 dengan rumah
tu pon dah kalut semacam...
tak terkejar lah nak ke KAFA kat sekolah even yuran lebih rendah dengarnya
takpelah bayar lebih sket, at least kurang letih nak berulang-alik tu, dengan jammed pepaginye...

dannn...
gambar pilihan minggu ini...di minggu pertama persekolahan
keletihan di malam hari pertama persekolahan..
jarang2 terjadi...pengsan tepi meja makan jer haaa, tunggu ayah tak siap makan lagi...
kes tak berani nak pi masuk tido bilik ke apa ni???
makan nasi tapi apsal tido dengan plastik roti plak ni...


apapun...mama mendoakan semoga Allah sentiasa mempermudahkan hari-hari Luqman
segala urusan pengajian Luqman
ameen 3x


You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook