"Fun Time" is an item on *shopping list

di mana ada ayahnye&omaknye...di situ adalah anaknye yang berdua tu
in shaa Allah, sket hari lagi adalah anak yang lagi sorang tu...
guard kat umah pon naik heran, tak nampak aqil dalam kereta,sayup2 dengar dia tanya; "mana baby"?
rindu lah aqil, dah 28hari berjauhan, 
adalah sekali dua dapat dengar suara aqil buat bunyi2 kat phone..tq aqil :)
entry ni takdelah gambar aqil..even kat intro tu asik2 nama aqil.


gambar hujung minggu ayah&mama ditemani abanglong & kakngah...
keluar mencukupkan apa yang belum cukup...ermm, stil ada yang tak cukup ;D  
if barang mama yang belum jumpa...act. 'temporary out of stock'...mama ok jer
tapi kalau keperluan persekolahan Luqman yang belum cukup...;
tak jumpa cari ke tak berapa nak bekenan ke dah sold out ke...mama is tak senang duduk.

err...
cari keperluan persekolahan kat ikea ke ;D
hehe...sambil meyelam kita minum air lah, kata nak "fun time" 
apa yang fun sangat kat ikea yang sesak tu pon tataulah...
sebbaik kaki melangkah ke Daiso masa singgah solat kat surau sebelah metrojaya...
dapat juga 2-3benda yang memang keperluan ;)


kakngah pon macam mama...masa kecik2 dululah,
keluar berjalan mesti nak beli something yang ala2 cute boleh pegang2 sambil jalan2
kali ni dia ambik daisy 1.90 tu,..pilih2 nak color merah,
ok mama setuju ;)...daripada beli belon terbang2..rm5 tu,
sebbaek tak jumpa belon hari tu, kalau tak jenuh buat pusingan takmo lalu tempat jual belon tu ;D


err...err...haruslah mama yang terlebih "fun time" di situ, kan mama yang buat shopping list, haha.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook