"aqil" dah balik...yeay!

salam isnin
salam kembali ke sekolah...memacam ragamlah anak ke sekolah arini ye?
Luqman first day pergi Sk mama tak join?...anak sulung mama tu tau?
sebab...sebab mama kasihankan aqil, tak sampai hati nak angkut dia bersesak kat sekolah tu
lagipon hati mama kata Luqman mama yang bijaklaksana tu.."good boy"punyelah!

 ^
 ^
 ^

Hai!
saya Aqil...ni entry saya,kan ;)


ye...aqil dah balik shah alam khamis lepas...
sebulan jugaklah dok dengan tok&tokwan kat kampung...balik sini terus jadi boboy budiman ;D
seronok mama dengar aqil control2 suara borak dengan mama...sangat budiman.
err..borak?..yes!dah pandai borak aqil sekarang
pastu cakap slow control2 macam nak tackle awek...cool la aqil ni ;)
tak jerit macam time mintak susu...hehe
eh, tu dulu...sebulan yang lepas
now dah bagus...cakap kejap ye mama buat susu...diam jer dok situ perati mamanya buatkan susu.
"take your time mama...takmo kelibut2 satgi tak sedap susu aqil tu" ;D
........apa nak di kata, anak ketiga baru nak belajar bancuh susu formula*




You Might Also Like

1 comments

  1. maknanya akak, berpisah dgn lukman la selama sbulan tu ? tapi ada jumpa jugak la kan.. lama tu ddk dgn tok wan kan aqil :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook