WW;...minggu-minggu kuarantin


mulanya macam takde idea nak berceloteh...nak "ww" la kononnya, rabu kan
err...kita tulis sketlah...kot aisyah nak baca nanti2 ;)

musim hujan2 ni...orang 'chicken pox' elok dok rumah aje
sebab ramai yang pesan jangan kena hujan...nanti begitu begini, seram uiksss.
nak main air laut pon kurang2 kena tunggu 6bulan selepas...
hoho, lepas 6bulan nanti baru la boleh pikir nak ke pantai kalau camtu

dok berkurung hujan2 ni,...berhidang sakan orang tu kat meja mama...meja no.10 katanya.
laparlah..cuba mama ke dapur buat jemput2 ke, sedap tu ;)
asik kat meja computer ajerrr...meh aisyah hidangkan steamboat 'itik kuning', nakkk :D


aisyah dan pampers pon ada ceritanya sendiri
mulut pot pet pot pet tapi belum free diapers lagi ni,..malu ahh, 
dah kena chicken pox ni...mama pon try lagi untuk kali ketiga kot kalau tak silap 
act. dah pandai pi toilet sendiri dah...kalau rasa nak buang air tu
dah pandai buka tutup paip sendiri sebab memang nak cuci sendiri
tapi datang malas dia nak ke toilet..."mama, nak pakai pampers aisyah lahhh"...huhu
nak buang air besar pon..cari pampers jugak...pakaikan dalam 5minit camtu datang bagitau
"mama, aisyah dah beyakkk, nak cuci."
tido malam..memang berpamperslah...musim hujan oihh :)



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook