"sesuatu" yang mama terlepas tahun ni......

tak kira...tetap nak letak sini
walaupon gambar tu blur kelabu asap langsung tak nampak mana satu anak ngko..hehe
act. ni hasil print screen dari video yang ayah rakamkan untuk tatapan mama
kat video cun..bila jadi gambar...asal ada ajolah yo :)

kejadian adalah pada hari sabtu start cuti sekolah nov. tu hari
mama demam berdenyut kepala haritu...dok dalam pantang pulak
nak bangun tengok anak bersiap pakai baju melayu bersampin bagai pon tak mampu
ayahnya lah yang siapkan, aisyah ikut sekali
...diorang dah gerak baru teringat Luqman tu pakai kasut ke selipar?
....haaa! berselipar sponge bob jer pi konvo sudahnya.


untuk mama tengok...clear punye ;)
taknak masuk frame gantung kat dinding ker :D

dan dan datang semangat nak deco sudut belajar yang baru untuk Luqman,
bagi semangat  sket...nak start persekolahan tak lama dah ni.

You Might Also Like

1 comments

  1. olooo hensem!!! heheeheh sonok tgk konsert anak2 kan ...tgk pic konvo lagi laa touching...rase dah besar sgt dah anak kite...kang tetibe jek masuk sekolah renda....adoi..terbayang2 mase die baby....

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook