layan mengidam...& hantaran bertunang

lama tak upload gambar makanan
dah melepasi pantang 44hari ni meh nak upload sejenis eksotik yang dok melintas di pikiran masa mengandung aritu
tapi saja buat taktau...takmo layanlah makan benda cenggini time pregnant.

yang ni la..kena pi cari kat padangBesar baru dapat jumpa banyak terjual...special sket tang rasa kalau yang beli kat sana...kat sini tak pernah jumpa ke tak cari betul2 ke taktaulah.


masa dok kuarantin kat umah mak menakan kat kampung aritu
ada satu hari tu dia pi padangBesar...lelajulah ku mengorder jeruk limau ni :)

alang2 dah bercerita pasal mak menakan ku yang sorang tu
sekalilah upload gambar hantaran style orang lama...
act, ni hantaran balasan dari keluarga perempuan yang mak menakan pi meminang
untuk 'AnuarHassan' sepupu kami tu :)


hantaran dari pihak lelaki..ofcourse lah moden style sebab ada sentuhan orang sakit bintik2 sorang ni :)
dah siap..bangun pi ambik phone nak tangkap gambar...tengok2 makcik2 rombongan meminang dah angkut masuk kereta...so, tadak gambarlah..huhu...snap bunga lebih kat atas meja je lah...:(


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook