Aqil Firdaus...baby ke-3 mama

dah 10hari tak jumpa aqil...
ada la sekali dua dengar suaranya panggil tokwan yang asyik dok bercakap telefon jer ye ;)
dah sebulan 3minggu 1hari umur aqil hari ni :)
bila dapat jumpa aqil ni?...abanglong & kakngah pon hari2lah dok tanya bila aqil nak balik sini?
jawapan mama...nanti bila kakngah dah sihatlah.
kakngah tu..bila ingat aqil nanti mesti pergi kat tempat tido aqil pastu berlagu 
ala-ala tokwan mendodoi aqil...pandai dah kakngah nak tidokan aqil ye :)

hari ni...nak letak gambar aqil.

aqil 1hari...kat hospital lagi ni.
aqil-1minggu.
aqil-2minggu.
aqil-3minggu...siap2 nak ke klinik, last-check kuning.
aqil 1month...balik kg. baru aqil cukur rambut, ayah cakap "aqil smart" :)
act. ayah pon botakkan kepala juga seminggu dua lepas mama lahirkan aqil..7tahun sekali katanya.
masuk bulan kedua...mama dah takboleh jumpa aqil...cemana nak snap pic aqil ni???


You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook