oct.18' 2014...#pakLangdahkawen

dalam dok debar2...dah genap 38weeks arini,
gigih makbuyong pilih2 gambar kat hp...gambar pon tak banyak..dah tak berapa nak ada
ghiang*(read:kudrat) menggigihkan diri tangkap gambar bebanyak :D
....janji boleh sambung update kisah kenduri kat sini...heee

hari ni majlis kenduri kat rumah pengantin perempuan...
jom! sapa nak ikut rombongan pengantin lelaki...pi makan kenduri kat rumah pengantin perempuan
tapi nak gerak kena tunggu signal dari pengantin perempuan dulu...dah ready ke belom?

nak penuhkan masa..marilah kita main tangkap2 gambar dulu...hehehe

err...tetiba dah sampai rumah pengantin perempuan...gambar kot jalan takdok..sibuk dok menikmati saujana tanah sawah yang belum ditumbuhi anak2 pokok padi
hanya ada air dihiasi ribuan bangau2 putih yang berterbangan bertebaran mencari makan.

siap duduk kat meja nak bersantap dengan raja sehari dah pon,
pastu baru teringat nak snap sekeping dua........
ohhh...anak2 ku, pantang nampak sirap bandung...yang tu lah dok pulun dulu
lauk semeja main jeling jer?
tapi si abang makan banyak jugak...al maklumlah ada nasi tomato kegemaran.


ok..lah sekeping gambar yang ada mama...Luqman snap gambar ni
err..pengapit yang hensem di sebelah mama...
lepas ni kita cerita sket pasal pengapit tu di petang 18oct.2014 :(

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook