nak yang baik-baik fikir yang baik-baik ajelah

tadinya...berkobar-kobarlah masuk sini nak up entry tutup cerita makan-makan
sekali masuk dashboard...kemain berderet memasing gambar hidang2 makan jer kat bloglist tu
iskh...entry kesukaan tu..harus 'bw' lepas satu ke satu blog kengkawan follower..
kenyang ngintai masakan...
jom..ke nawaitu asal :)



catatan @36 weeks,
scan 2hari lepas...adik baby kat dalam perut mama ni dah berpusing ke kedudukan yang sepatutnya, syukur alhamdulillah.
now..mama perlu fokus ke 'diet controlled' tu betul-betul
takmo runsing-runsing pikir itu ini lagi
jaga pemakanan betul2...takmo curik2 makan yang tak sepatutnya tu dahhh, heee
baru tahu...susah juga ye nak jaga makan
lagilah kepada yang suka makan
kesiannya..pregnant tapi takboleh nak layan selera mengidam
durian tak dapat makan lagi ni..haritu dietitian cakap bolehlahhhh tapi 2ulas jer tau ;D

adik baby 2.6kg@36weeks...more less nak tunggu 3-4weeks lagi..........inshaa Allah.
semoga dipermudahkan semuanya..ameen.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook