di ujung2 kehamilan #2-aura rumah sakit

kita skip sat entry kenduri hari ketiga kat kampung...which is "majlis sambut menantu"
tak terpilih gambar lagikkk
makbuyong lagi syok nak buat entry minggu ke-38 lattewww :)
sebab ada sekeping gambar pink-pink kaler ni haa...

aura rumah sakit
sehari sebelum deepavali..buat BSP, alhamdulillah result sume cun
sehari selepas deepavali pi la review dengan doktor KK dengan senanghati :)
masa scan semua ok...sekali bila check jantung baby....dup dap dup dap?
laju dari sepatutnya?
dan dan doktor buat surat refer ke hospital...sepetanglah melepak kat dewan bersalin,
tengok orang kerut2 muka menahan sakit...dengar bunyi baby baru lahir menangis...
....ambik aura nak bersalin katanya 
alhamdulillah.... result jantung baby pon keluar...semua ok, bolehlah balik :D

sekeping gambar kenangan harap2 ini BSP yang terakhir...in shaa Allah.
2nd last BSP?
 alang2 dah cerita bab rumah sakit....jomlah kita buh gambar ni :)
tragedi oct.- sorang kawen sorang kat spital...huhuhu
sapa ni...inilah pengapit yang hensem berbaju melayu kuning kat previous entry
petang 18oct....excident tak sempat nak pi beli telur...tak bertelur bunga pahar di majlis sambut menantu...huhu
abis lubang sana-sini...siap ambulans bawa pi hospital....
boleh bayangkan perasaan ayah dan mak yang sebok2 di malam nak berkenduri tu?
serba tak kena...terus dah tak minat nak siap2 apa dah...
tapi majlis tetaplah diteruskan seadanya...lagipon pakai katering..tuan rumah rileks la sket.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook