warna-warni seminggu cuti sekolah

pejam celik pejam celik...abih dah seminggu...esok lusa sekolah balik ye :)
hmm..apa buat seminggu tu?
of course lah berwarna-warni, walau sini2 aja pusing2 nya.... 
sedar2 kering minyak pakcikBiru
sedar2 kosong ayahnye purse....acane tu???


mama yang sarat tu taunya nak shopping aja...selagi berkesempatan lagi ni
...shopping untuk baby yang bakal lahir
...shopping siap2 apa yang sempat untuk persediaan Luqman ke tahun 1*2015
...shopping ala kadar untuk Luqman yang berhajat sangat nak sambut harijadi kat school isnin ni ...hari2 dok lah menyanyi lagu happy birthday to diri sendiri..kesian pulak nengoknye
...nak le jugak beli sehelai dua baju baru untuk aisyah...mana tahu kot ada rezeki balik makan kenduri 3hari 3malam kahwin pakLang nun kat kampung pertengahan bulan depan.
aisyah jer ke?..mama?...mama takde baju nak pakai pi kenduri..pergi duduk ward ajelah,
hari2 pakai baju spital :(
eh!...baru teringat, mama belum beli lagi keperluan dalam berpantang...sebbaek!
wahhhh...seminggu shopping belum tentu dapat abih semua lagi ni..hehe
shopping...shopping...shopping...amboiii sapa nak bayar semua tu....baru nak ingat ayah ye?
err...janganlah terlupakan ayah..ayah pon nak jugakkk!
minggu depan birthday ayah tau! ;D ;D ;D

penat shopping part1,..cuti hari malaysia dok umah makan biskut kering
kudap2 terpaling sedap dah untuk mama..ingat! esoknya nak ke klinik untuk BSP#3


alhamdulillah, result BSP#3 normal kesemuanya
hari khamis boleh pergi hospital jumpa specialist dengan hati yang sedikit lega :)
err..bukan kat hospital ni
sejak aisyah dalam perut lagi doklah menunggu hospital ni yang tak siap2
ni dah adalah rupa hospitalnya...tapi rasanya tak berjodoh kot nak bersalin kat hospital ni
takpe lah kita ke hospital yang cantik jugak ni..bak kata Luqman :)


dah ke hujung2 tahun ni kemain ramai ibu mengandungnya...
bertabahlah dua beradik meneman mama...puas buat lawatan seceruk rantau hospital :)
hehe...bertabahlah ayah yang mengiring.

penutupnya, kita letak sekeping gambar di minggu ke 33
macam2 cerita ada kat dalam tu.
"bertabahlah mama menghadapi ujian ini..."

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook