mendung tak bererti hujan


mood untuk menulis perihal BSP#2 yang "ada udang di sebalik bihun goreng" tu belum nak mari
result canteklah sket dari minggu sebelum..sebab yang 8pagi sahajalah pulak yang tak normal nya
makan bihun goreng rasanya sebelum start puasa pukul 10malamnya.
next week BSP lagi lah.
baru nak masuk kali ketiga...nak bakar semangat jom borak2 korek sukaduka adik kakak sebelah menyebelah yang dah berderet result BSP nye....
siap suami teman pagi petang siang malam datang cucuk jari kat makmal.
rileksss jer diorang ;)

tapi belumlah  dapat nak melegakan gulana di hati
sebab.....sebab untuk BSP#3 minggu depan...review dengan doktor pakar kat hospital pilihan
jeng jeng jenggg!
tu yang dup dap dup dap lebih kat situ

BSP bukan lagi tajuk utama
ada yang lebih serius untuk di review dengan yang lebih berkepakaran.
doakan semuanya baik2 saja, ok :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook