Lambakan gambar di hari rabu

gambar adalah beberapa...tapi tang caption tu macam dah ingat2 lupa
hmm...jom kita panaskan enjin mengarang dengan sekeping dua yang di snap siang tadi

sebolehnya,...takmo cakap pasal politik selangor ni...politik parti warna alam etc etc.
padahal nak taknak itulah yang dihadap bila jengok fb sejakmenjak ni
err...tengok! awan pon dah bagi sokongan penuh,..abih ditenggelamkan si biru langit ;)
moh ler kita bagi sokongan kat parti warna alam tu..
tak kisahlah kita suka royal blue ke emerald green ke?...jom pakai hijau hari ni :D

pakai skirt kumari...feeling karismakapoor sesekali
...kat klinik kena belek dengan 'mageshwary ke apa ntah nama dia...
kenan eh?..hehehe
kandungan di usia 29weeks,..lega...selesai dah sesi minum air gula
saje la kan...bagi date untuk mgtt di bulan syawal...means, raya2 jugak...pemakanan silalah jaga :)
now,..berdebar2 tunggu result, harap2 tak kenalah BSP
takmolah berulang-alik pi klinik 4x sehari..jauh kot seksyen7 tu.

ok, setelah masuk kali ke-5 mengumpul pengalaman minum air gula
kali ni rasa dipermudahkan sangat,..alhamdulillah
bila dapat minum air gula yang masih panas2 selepas dibancuh cik nurse
lebih mudah nak menghabiskannya...berbanding sebelum2 ni air gulanya dah suam2 kuku
sebab dah 5-10minit terhidang bawah kipas..dah sejuk makin pekatlikat la air gula tu kan
.....err...ke sebab dah immune kes terlebih makanminum manis2 time beraya?
hoho, i is risau tunggu result keluar.

ini pulak cerita di hujung minggu
pagi sabtu nan sejuk...mencurah2 lebat hujannya...kami semua tetap berkumpul kat tempat yang ditetapkan..untuk sukan tahunan 2014
hijau putih tema cawangan kita...tunggu punya tunggu...takde la sukan 2014..eh ada!
tapi memasing balik bersukan kat cawangan memasing la ye..padang dah lecak sangat tewww

ok, seperkara lagi..kena settle sebelum 31 ogos....noted!

"Pengesahan" untuk kemasukan ke tahun1 - 2015
lemah pikiran mengenangkan jammed yang kena ditempuh bila anak dah start sekolah nanti
semakin dah tak best nya dok area sini...nak jer ajak suami cepat2 cari rumah area klang ke?
...kampung sket pon takpa lah...janji jiwa tenang.

opsss!...apa susah, nak tenang jiwa raga?...makan cheese banyak2 :D
syoknya lahai...selera cheezy mezzy sudah kembali
anak beranak suka cheesecake biskut mama tauuu...baru makan sket dah tanya bila mama nak buat cheesecake biskut ni lagi mama?

dan...sekeping pic rambutan mahal dari kampung...
puas berdukung cik abang poslaju sekarung rambutan mai hantar kat kami
mahal ooo...rm50 paklang kena bayar untuk kos abang poslaju nak dukung ke sini
sebbaek rambutan atok kg ni A'class ayah kata :)
Luqman yang terharu..paklang sudi pos rambutan untuk dia..terus ajak ayahnya pi beli kasut kawen nak pos kat paklang...huhu, paklang beli sendirilah kot kasut kawen dia :D
nanti kita beli apa2 la untuk hadiah kahwin paklang 
syok abih dia..tak sabar2 nak balik tengok paklang kawen dengan bakal maklang yang sedikit gemuk tapi chantekkk :)
satu hari dia boleh abihkan setepawe aiskrim tu buah rambutan yang mama dah siap2 buang kulit pastu sejukkan dalam peti ais...huhu, harus mama awasilah selepas tu :D.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook