random photo @ramadhan

dah masuk hari ke berapa belas ramadhan hari ni?
...takpe jap lagi check fb sebbaek ada sorang hamba allah tu yang hari2 membilang hari kat status selamat paginya..
bermanfaatlah kepada yang macam saya ni :D....tq.

err..blank la plak..upload gambar dululah


lagi hasil seni anak yang sulung...si 'abang long', tapi aisyah selesa panggil "oman" jer
iskh..iskhh...mama yang patut start dulu nampaknya...panggil abang tu "abang long"..tapi yang kelakaonye tu si abang tu cakap dia short..so nak adik2 panggil "abang short" ke,...grrrrr!
hmm...mama pon bagila contoh suruh Luqman tengok ayahnye siblings...abang ayah yang sulung kan ke short kecilmolek orangnya..tapi tengok ke adik2 dia..tapi semua pon maintain panggil dia 'along'.
sebab...sebab..."aku kan abang", hehe..belom tercapai dek pikiran agaknya.
ooo...frame magnet, anmum bagi susu materna perisa vanilla mango, dengar macam sedap tapi tunggu kita try di sianghari la ye..hehe.
malam2 sekarang pulun telan ni jer...sebijik jer pon tapi sizenye tuuu....
simpan jer angan nak berset2 shaklee bagai kot2 dapat baby cerah kulitnya..belajar telan ubat pepandai dulu ye..hihi.



rutin hujung minggu di bulan ramadhan..is meramaikan giant
fokus utama nak beli ayam dan daging fresh dia..ikan pon senang suruh orang tu siang semua siap2
'tinggal sangup dengan tak nak "Q" tu jer la...anak2 pi "Q" ayam goreng uncleJack :)

kek cokelat giant rm9.9 ni kena selera anak2 so beli letak dalam peti ais untuk minum petang diorang
ishhh...tengok siang2 ni..alahaiiii tergugat aihhh!

usah ditenung lelama, jom tolong aisyah
yang belum dapat cari baju pagi raya pertama se tema ayah dan oman laie ni........

tengok, dah protes..takmo berbaju sebab tak ada baju raya
bila keluar nak pi cari baju raya nak dok seat depan time panas2..kan dah kena baring cenggitu baru tak kena silau matahari..hehe.

 moga2 aisyah dapat cari baju raya hujung minggu ni :)


You Might Also Like

2 comments

  1. alolo comelnya aisyah senyum.. :)
    akak, saya dh cuba susu anmum vanila mango tu sedap rasanya. nak nak kalau sejuk

    ReplyDelete
  2. sgt suka citer pasal abg long & abg short tu ha ha ha...
    panjang akal anak-anak zaman skarang kan? so cute...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook