cerita biasa2 penuh kenangan

assalamualaikum n hai, selamat kembali ke sekolah
wahhh, semangat mama pagi ni...seceria luqman yang bersemangat nak ke tadika..alhamdulillah
sebahagia aisyah yang happy dah pandai click2 guna 'mouse'....'pandaiiiiii aicyah' katenya..


sepandai2 aisyah belum lah lagi dapat menewaskan si abang yang berjaya pujuk si adik dok diam2 sebab abang nak belajar gunting rambut...huhuhu
dah masuk kali ke-2 dah ni,...sebbaik cepat mama nampak..baru dogoi rambut depan
jenuh mama nak sorok gunting2 kat rumah ni tau...
last2 tak ingat sorok mana,..tak bergunting misai ayah..hehe

semakin menjadi pelupa ni..tak jalan otak,sesambil melayan thrill ganti pose di saat2 akhir dah ni
klau sebelum ni lengahkan sebab menyusu
now, kesian baby kat dalam...tapi ganti tetap kena gantilah kan
pelan2 kita berlatih ye baby, lepas ni nak pose sebulan tak boleh selang2 dah
semoga dipermudahkan,amin.


petang2 semangat mengkueh...macam gulung2 popia untuk berbuka...superb meriah dibantu anak2
goreng rangup2...sekali angkat..habis, 2x angkat...licin, 3x angkat soroklah 2biji untuk mama nak buka pose..heeee

hari2 nan indah dengan anak2 memang tak pernah habis nak tulis
tapi macam anak surprise kad untuk mama..ohh, harus masuk sini every year


juga tahun2 pertama anak dara mula belajar2 nak cantek2...try baju baru terus taknak buka2


err...errr,pic atas ni bukan nak tayang suarkecik getah dah longgar tu
tapi nak abadikan kenangan si abang beria menggunapakai penyepit2 baju tu..
hmmm...memang tak abis klau nak tulis
jom selit sebarisdua cerita mama plak..hehe


terima kasih ayah yang sentiasa melayan mood tukar angin mama ni
elok2 dah senanglenang shopping barang masak2 kat giantesco semua tu..
nak tukar angin pulakkk
nak pi pasar pulakkkk
pasar pepagi panas pulakkk
nak pi pasar petang...a.k.a pasar malam pulakkkk
sekali pasar petang kat meru tu tadak orang jual barang basah daaa..ikan2 hidupan laut takde.


sebbaik jumpa ni,...yang memang takleh jalan dah kalau tak beli
malam hari ayah makan ni,..semerah semanis kasihsayang kami untuk ayah..heee
perghhh...paling best sebab jumpa dan beli pulut kuning kari ayam,ngidam oihhh
lembuuuuuttt terasa2 keenakkan pulut kuning pakcik tu
tak sabar nak ulang beli lagi..hee

You Might Also Like

1 comments

  1. fresh lychees ke tu? ala sedapnya. ingat lagi ms i pegnen dulu merata2 cari fresh lychees xjumpa.sampai anak dah 2 tahun lebih ni tak jmp gak lagi *nangis

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook