"P.E.A.C.E"

ada satu hujung minggu tu kami gi Klang
ayah yang ajak...plak tu...pepahamlah ayah kami tu...banyak2 tempat pusat bandar Klang la yang paling banyak alasan dia takmo pi  
tapi sejakmenjak ni... dia la paling beria dengan Klang ittewww.

wahhh!
ada chance mama menjengok Mydin yang dah 10tahun dok ngidam nak pi situ..haha,
agak2 kalau pi sekarang...masih sama kah rasa syok macam time dok pi belasan tahun lepas???

oh..nan hado!
lalu jalan atas semata,...mydin pon taktau dah kat cerok mana letaknya
ok..sila lah pujukhati mama bila dah sampai aeon Bukit Tinggi.......................sebab?


dari aeon BT tu dah boleh nampak signboard GM Klang ituuu :D
alang2 dah terpaksa naik sampai ke nun di roof top...aisyah peace sekeping dua ahhh ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook