cerita di hari pertama cuti sekolah

yeay!....ayah setuju untuk hold kerja dia satu hari
laju2 kami bertolak ke Lumut...ada tok, tokwan dan paklang kat rumah zarif...datang menghantar paksu yang baru start bekerja dengan SapuraKencana
chaiyok paksu!..sila bertahan dengan kerja kali ni, takmo  sukasuki resign2 lagi tau!
paklang ada cerita yang ditungu-tunggu...ehem2
...sebok dengan persiapan nak berkenduri kendara la pulak lepas ni :D

pergi Lumut ikut Latar kekonon...Latar nye sampai Kuala Selangor jer pon
sesekali kita teroka la sekinchan sabakBernam semua tu,..lalu telukIntan boleh tengok DianaSofea :D
kona pi kona mai...1.30 camtu sampai la kat gate umah zarif tu


 snap sekeping dua dengan zarif si 'tuanrumah' sementara tunggu ayah dapatkan pas masuk


dah makan nasi kenyang2...lauk gulai tokwan masak.
lepas asar baru gerak keluar jalan2 kat tapak pesta Lumut yang sepatutnya start malam tu..tapi tunda la berikutan kemangkatan di Raja
shopping serba sket kat kedai2 hasil laut...tup2 tokwan belanje ;D...makaseh tokwan.

 'Danish' adik zarif  jalan pegang2 tangan dengan ayah, aisyah ok jer :)

sebelum berpisah...huhu...nak balik dahhhh
orang Lumut belanja makan kat DamaiLaut :)

dah sampai Lumut haruslah ada sekeping dua pic laut kan...snap dalam keta pon jadi la...:)

babai Lumut...nanti kita mai lagi....pakSu!jom aaa, belanja ikanBakar :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook