anak suka mama gembira ayah garu kepala


ada orang tu baru kebah demam
seminggu tak sekolah
bila dah baik demam dah tau isnin dah kena sekolah...mula la kannn

"kalau camtuuuu.....Sunday Luqman nak jalan2 sampai moon"
Haaa!...gituuu, terkejut ayah dan keta skru longgarnya..hehehe

lepas geram seminggu terperap kat rumah ke sebab sabtu semalamnya tu ayah kuar tak bawa dia
si adik pon sama naik...nak kuar3x
kul 8pagi dah sebok buka baju nak mandi pastu siap pilih baju jalan sendiri

pung pang2 kul 10.15 kuar umah pastu stuck kat traffic light depan umah
orang kayuh beskal mahal nak lalu dulu

pastu habislah lepas satu mall ke satu mall ke pasaraya ke mini market...dijelajahi
duit laju macam air mengalirnya...
dah petang melencong pula ke pasar malam
bila dah siap beli groceries barang basah bagai si mama of course la nak cepat2 balik umah
busuk la daging ayam semua if nak tunggu moon baru nak balik rumah

pastu memasing dah tired la kan seharian berjalan
pastu kuar idea nak tido hotel plak orang tu..huhu
si ayah pujuk ajak balik ambik baju dulu...sampai rumah terus pilih baju masuk dalam beg..letak tepi pintu depan....huhuhuhu


lepas tu tatau ending cemana
gegurls malas nak layan...baik mandi pastu makan3x, banyak yang ditapau nih :D
biarkan boboiboy 2beranak tu...nak settledown project ke moon diorang tu..hihi


malam tadi...sebelum terlelap...sebok pot pet pot pet yakinkan mama esok sundayyy tau mama!
..sundayyyy...sundayyyyzzzz..Zzzzzz


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook