start from today

tiba2 je ada orang tu yang sebelum2 ni tak pernah abaikan tugasnya memastikan stok roti gardenia mesti ada setiap pagi di meja breakfast...berkata 'i takmo beli roti dah'
means.....
dah tak makan roti la kita pagi2 ye anak2...
alaaaa, mama suka roti..berjela resepi roti yang dibakar garing dalam kepala ni haaa, heee
nak suruh masak memasak pepagi le tewww

sayur ni best tapi idaklah untuk di cucurkan..di goreng untuk dinner
kawankan dengan sambal bilis..anak tuang bedak serumah pon takpa,mama tak marah..hehe
pagi jumaat buat le cucur bawang...kesukaan anak2
takda kucai or taugeh...buh kobis yang rangup pon ok..bhg tetengah orang buat ulam tu
tapi mama tetap ada simpan risau bimbang anak yang ke sekolah tu cepat plak laparnya sebab tak breakfast roti..kenyang lama sket sementara nak kul 10.30 baru ada break untuk makan
tiba2 nak bawa bekal sebab kawan2 bawa bekal
...aci dak if mama cakap tak perlu,kan cikgu ada sediakan makanan dan air kosong,
bawa air  manis dah la..ni kes mama malas ke mama berkira ye.. hehe


cicah plak dengan kuah sate kajang...memang utara abih la.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook