selipar pasar malam jugak yang ku terkejar2

jom kita tutup february dengan entry yang happy2 sket la :)
meh sesekali kita buat balik perangai lepas2,...dua tahun tiga tahun lepas..tangkap gambar barang yang dibeli just suka2 pastu buat entry...hee
macam syok pulak bila baca balik dua tiga tahun kemudian...
alahhh..benda murah2 nawaitu kata nak show off tu buang tepi siap2 la kan


err..camni la lebih kurang selipar plastik memori zaman tadika dok pujuk tokwan ajak beli kat 
kedai syarikat.
sekali dapat 2pasang grey & maroon tokwan suruh tok belikan
comel sangat saiz bebudak selipar camtu
ala2 jelly bunny ke memacam dah nama kat pasaran sekarang tapi harga puluhan juga
sekali terjumpa kat pasar malam...laju jer singgah membelek...rm5 gituuu :D
baru sebijik ala selipar kenangan
aisyah belom ada saiz, saiz mama pulak yang terlebih pilihan
ambiklah sepasang...sengaja pilih color seakan selipar kenangan

lip lap kemain bila pakai keluar memalam..nak pi kedai runcit ke nak singgah mamak makan nan cheese ke...sarung yang ni puashati dah...hehe

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook