rutin memasak dan keciwi si anak

klik2 cari idea apa nak dibuat dengan mission wraps& kulit popiah yang dibeli berhari sudah,
terklik pulak masuk ke blog sendiri...heee
meh la kita taip sepatah dua...mood nak masak tengah on ni
mari hangatkan lagi dengan meletak pic masakan hari apa ntah...yang pasti asal masak sotong jer dan dan teringin teringat..ke lagi ada kesempatan nak snap gambar bagai,kan


sian le lelain ayam ikan daging semua takde chance enterframe sini..hari2 masak katanyeee
idaklah rajin mana cuma....
anak yang girl tu takmaunya makan food luar
nak yang panas2 dari dapur mama jer...jadi memang kesian sangatlah bila makan kat luar kejenya tau nak merasa air orang tu air orang ni...suap apa memang luah balik
tetiba meja kitaorang dah abis makan baru terpisat2 nak order air,..aci la, kan
air kosong memang dah siap2 bawa plak tu :D

mesti sebab kat umah memang tak berapa ke jarang sangatlah nak hidang air manis2 time makan
tapi ada la dalam peti, lepas makan baru boleh minum..hehehe
tu yang bila ada yang bertamu memang sakan lah 2beradik ni mengambil kesempatan..minum bersungguh...sesekali mama hidang air manis atas meja katanya

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook