lagi cerita hati si ibu

sesekali ke tesco berkenan pulak dengan sayur mayur yang di pek cantek lagi bersih gemoks plak tu


kalau sebelum ni bukan main rajin ke pasar pagi puashati nak pilih2 sayur...
tapi dek penangan cuaca yang melampau teriknya
baiklah pilih utk beratur panjang 'q' nak timbang sayur...lah, ada aircond ;d
macam eh jugaklah err..bukan macam tapi memang sebenarnye..hee, memang mahal
tengok 99sen laju jer kautnya..tengok ke kuantiti,...redha je semua mahal sekarang lagi la yang datang dari tanah tinggi ni.

ok,cerita lain pulak....
si sulung yag excited tak sabar nak berombongan tadika...
siap request nak beli camera yang gantung kat leher, kemaen
ye,...nak beli yang kecik sesuai untuk luqman je,
sebbaek tak request nak pinjam camera ayah..huhu

tup tup teringat dulu my adik bongsu nak bawa camera pi rombongan sekolah
bila balik  camera tinggai tali bak kata my ayah...hehe

tapi..comel lah sangat tengok bebudak tadika gantung camera kat leher kan
jalan2 snap gambar haiwan2 kat zoo...alololo, superb comel tau
ayah,...what say you ;d


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook