mak

bila terpaksa berkata "tidak" kepada emak

seorang anak perempuan,...
bila sudah bersuami, ibu ayah jatuh no.2,...semua orang tahu tu


beratnya hati nak keluarkan "tidak" kepada emak petang semalam
mujur emak cepat tangkap kiasan si anak dan sebagai emak yang tegas yang tak betah meleret2
pantasnya membuat keputusan..."kita cancel dulu lah"
even hanya di talian tak boleh tengok muka tapi boleh rasa riak kecewa tang hujung2 suara yang cuba diceriakan...huhu
maaf mak,
in shaa Allah ada rezeki kita on balik plan yang dah dirancang cecantek tu secepat mungkin, amin3x

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook