nak naik bas sekolah

lapang hati jumpa lagi si meow meow celoreng yang berkeriau sepenuh hati 
minta tolong keluarkan dia dari longkang jumaat lepas,
haha..cuba tengok kaki aisyah dah naik sampai ke mana tuuu :D
..siap geli geleman tengok meow meow cium2 roda kereta dia


...entry santai2 boleh letak pic santai2 @bus stop depan sekolah..eventho hati belom boleh bersantai
bas sekolah pending laie ni..huhu
takde yang nak berlalu lalang ke ceruk habitat..but stil dok berharap ke gb tolong tengok2 tanya2 kan la
err..mama jadi driver bas jugak karang..ehem, suami; ingatkah dikau akan kata2mu suatu hari lepas
"mama drive alphard hantar Luqman p school tahun depan"..ehem2x
wahhh..'jualikan' sangat tu kereta beso tapi ambik anak seketul...mau tak jammed
if mama ada alphard elok buat perkhidmatan bas sekolah :)
ok ok pending dulu proposal sykt. bas sekolah..yuk kita cari bas sekolah untuk anak ulang alik ke tadika tahun ni dulu, k.
even baru 6tahun.nak lah ajar anak pelan2 berdikari
at least kurang sebuah lagi kenderaan yang menyumbang kesesakan kat BukitJ if anak pandai pergi balik dengan bas sekolah.
tengok anak orang lain steady je naik bas sekolah..anak kita pon kena steady jugaklah
mama pon buang2 la risau maha melampau tu...satgi migraine pulak

bak kata prof.M;
yang selalu dok pening migraine sebab risau itu ini sebab kurangnya keyakinan,kepercayaan, rasa perhambaan, penyerahan sepenuhnya kepada DIA yang maha berkuasa

hmmm..tips nak happy nak bahagia hari ni..mari mulakan dari jiwa dalaman kita dulu.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook