cerita pagi sabtu mama

sejukkkkk kan sekarang pepagi...
memang on time sangatlah sebab dalam sebulan ada la satu sabtu kelepasan yang 
'apsal mama tak bangun2 lagi ni'???...naik hairan anak2
yang hari sabtu lah paling awal paling senang nak bangun pagi tu...pastu dah ghupe cacing kepanasan
on tv pastu boring pastu meloncat atas katil sampai tercabut cadar separuh katil dah
...pon mama depa dok kejung berbungkus selimut tebal tak gerak2..heeee

ayahnya pula?..yang kekonon nak baring2 selepas suboh of course senyap menyelinap ke bilik lain
haih, bahaya tu..pasal tak boleh ada maid kot ;D
eh!mana ayah?
...dan dan aman damai seketika katilku sementara 2orang tu pi cari si ayah
tak lama..percayalahhh
aisyah pon kedek2 datang panjat katil mama
'mama,..angun2..eyak2'...sambil dok londeh seluar.pastu..prappp...buka pampers atas katil mama!
...automatik; berdezuppp mama melompat bangun cempung aisyah masuk bilik air..hehe

huhh!..eyak cuma tau cakap kat mama je ye
nak kena ajar bgtau eyak kat ayah la lepas ni
kasi chance si ayah entertain anak eyak sesekali..kang tua2 mana tau anak takmo cebok ayah eyak,
dah nak kena cari nurse peribadi plak :)

bulan depan mama punya sabtu yang satu tu cakap kat ayah nak apa2 ye :D
boh pic mama sekeping...


menatang apa kat baju mama tu...scary arghh..hehe
ada cerita tuuuuu tapi nanti2 lah kita bercerita ye.

You Might Also Like

2 comments

  1. Tu gamba mama baru bangun tido ke? Hheee.... Sy pon sabtu yg sekali tu bangun lambat mavpcam anak dara...hheee

    ReplyDelete
  2. Assalam...

    Selamat berhujung minggu....

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook