ceria monday

hari ni sesuatu sudah mencuri perhatian
dan dan snap pic aisyah & sesuatu itu,as the......backdrop, mungkin ;D


tak ingatlah nama keluaran Perodua yang ni...adik beradik kancil kan
kotak sket penampilannya
but comel sangat dia dengan pilihan color merah old skool tu..tapi dalam gambar ni tak nampak sangat
biasa nampak kuning hitam..tapi merah old skool ni cun arghhh
nak mini macam si ammara batrisya..dalam angan cukuplah
tapi kalau ada ni,..nak dok sebelah mini si ammara batrisya confirm tak seram..hehehe

macam comel je macam ceria sangat kalau drive kamoo...nak wishlist sebijik ah ;D ;D ;D

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook