bila virus menyinggah...

ok...setengah bulan berlalu
stil bersakibaki aura bertahun baru kot...tak dan dan virus selsema menyinggah di teratak kami
mula si abang..dan dan pas kat kecik sket..mama pon nak join jugak..last sekali sampai le ke ayahnya
tu la..musim sejuk2 pon nak minum sejuk2..abis lah!

bila tengok folder tahun ni asyik2 kuar pic boboiboy jer kan
meh lah hari ni tepek pic the girl pulak


saje jer biar rambut tu tak terurus..protes kat si ayah yang takmo dipotong rambut girl dia tu
terus nampak the girl sangat..tak syok la mama nak feeling2 baby girl lagi
weekend kita pelekoh ayah ajak potong k :)
bila selsema ni lagilah rimas mama nengoknye..


sooo anak daranya...today aisyah 1year & 11months old.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook