the year's final weekend is here!

kurang lebih 3hari camtu jer tinggal..dan mama masih dalam baru dok berkira2 lagi ni
nak lancar misi sebelum masuk tahun baru
mama rasa sarang kita sudah terlalu penuh dengan barang yang simpan tapi taktau 
bila nak gunapakai lagi
setiap bilik mama nak rombak kalau boleh menjelang tahun baru ni..mood tahun baru la kononnya kan

sambil2 boleh cari balik barang yang tersorok..sesaja disorok atau lupa letak mana 
kemudian cari tak jumpa2
eh..memang bikin panasaran tetiba botol air baru beli pagi tadi tetiba tinggal penutup semata..
main sorok2 pastu tanya balik dahhh tak tahu...geram oh, bisa mama jadi mak mentua fashasandha malam tadi.."time anak kecik2 lagi tu"..hehe
sebbaek suami dapat kesan remote tv yang dah lebih 3hari menyorok di kutub khazanahnya
angkara siapalah ini?
ahaa..'lenovo' paksu yang lesap senyap sunyi menyorok celah manakah gerangan..tak jumpa2
oo..pisau bawang mama terpaling tajam pon dah berminggu lesapnya
ada la tuuu..yang buat projek lobangkan tikar evamatik..pastu takut terus sorok pisau ntah mana2
haaa..tahu salah bebudak main pisau,kan?
ye..ye..salah mama, simpan pisau dalam laci.

ok!..kelihatannya mama sedang merungut..tak elok! tak sesuai masuk "catat. elok-elok"
maaflah buat kamoo terbaca yang tak elok hari ni
hmm..
nak lepas habis2..pastu boleh ambik aura baru di tahun baru...semoga sempat!

last minute is always best..hehe, not good.not good ;D
sebab macam thrill camtu kot..lepas dah settle sume..dia punya 'perasaan selepas' tu kan...masyaallah!

oklah..sekeping dua snipsnap di hujung minggu :)

 sabtuday is openDay!..mari pergi reg. persekolahan sessi 2014.

 ada orang nak temankan mama ke pasar pagi..konon nak tolong bawakan pisang sebab nak beli banyakkk boleh cekodok hari2..antu cekodok ni la orangnya :)

 holoholoholohhh..tissue pon nak vintage, beli untuk suami plak tu..hehe


good luck untuk diri sendiri...3hari dari sekarang!

You Might Also Like

1 comments

  1. good luck untuk semua ibu yg anaknya nak sekolah dah...hheee

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook