suasana satu hujung minggu

suasana suasini...ohhohoho
hepp! sua tangan sua sengih bertemu sedara act.

ok, let's sinopsis;)
so..hari sabtu satu hari kuar berjalan
keletihan but puashati abih en.luqman kita
ye la..pepagi masa nak keluar dah siap2 pesan..'malam baru kita balik rumah,ok!
pagi tu nak breakfast burger..dapat! fresh bukan panaskan semalam punya ye.
tengahari plak..lunch kat restoren, cancel tapau lauk makan kat umah atok
nak minum milo yang dibancuh sejuk ayah orderkan..pekat kaw senyum memanjang gelas dia paling tinggi..esok2 sembelit..tatau ;D
dah makan nak jalan2 window shopping pon dapat,
sempat beli sekotak baby gift untuk "aqilaHumaira"
..sedaplah nama tapi tang ejaan tu tak sure betul ke idak ler
bertambah sorang lagicucu perempuan atok shah alam..penutup 2013.

sepetang di Padang jawa menengok baby yang dah kena kuning
..hari ketiga cucuk kaki kat klinik..cian aih
cepat2 pulih ya aqilaHumaira
dapat lagi satu berita gembira..in shaa Allah tahun depan giliran atih pulak, best la atok
tiap tahun mesti terima cucu baru.


eh eh..terpaling best mama la juga..dapat ke karnival coklat kat kilang seksyen16 tu lagi
dah tau mana yang sedap yang rasa kena dengan kita baru la syok nak membeli
yang dalam tin ni sungguh mengimbau kenangan dolu3x
ambik la satu kan..of course tin paling menarik paling besao..isi kat dalam..wallahuaklam.


tak boleh balik rumah sebab tak malam lagi?
singgahlah kedai yang close ari sabtu...maghrib situ
pastu tu dapat la pi mencaribeli groceries juga makan malam dengan senang hati :)

ahad mama lagi sekali terpaling best sebab dapat ke pasar tani stadium..haha
siap dah rindu2 nak pi pasar tau padahal ada la 2-3x ahad kot tak pi situ..hihi
terus borong sayur sampai tak muat kotak sayur dalam peti ais sudahnya
lepas dendam kat laksa penang yang perghh...kalah laksa jitramai kot

rileks2 jap, lepas zohor siap2 untuk pi makan lunch free..hehe
majlis kahwin sepupu suami..pi yang kat shah alam jer


sorang lagi kat kajang majlis sambut menantu anak perempuan maktih bandarBahru
jumpa tokPah dan mak2 sedara sepupu sepapat en. suami
dapat la tompang2 kasih sayang di perantauan..huhu

besa la..dengan keluarga ikut undang-undang ni, kena la buat2 takdak perasaan trademark "en. suami"
baru ngam nak join family yang macam2 datangnya..
orang ado2 juga yang kurang adonya pon sememangnya memacam problemonya
memasing ada yang tak kena kat dalam lattewww...! huhu


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook