sekitar menutup tirai november...ecewah ;)

masuk ke hujung2 tahun ni hari2 la tertunggu2 sun 
baru merasa keluar main kat luar rumah...


dedua tu pon berebut nak manja2 dengan paksu my adik bongsu
sedang happy2 tetiba sampai mai kawan paksu..ajak paksu kuar jalan tiap2 hari
....start hari tu,..siap la kawan paksu & paksu, berani2 calarkan perasaan Luqman ya!

hari sabtu...kita orang pon keluar sama2
kul 8lelebih dah kat sg.Choh...mengantar paksu&kawan paksu mencuba nasib
kot berezeki dengan Perodua


sementara menunggu paksu&kawan paksu tu..kami berlegar ke pusat bandar Rawang
bawa baju spare kot tersinggah waterfall tapi dengan cuaca lately
..jenjalan supermarket lagi menarik eh?
view dari parking...selepas 2-3x pusing tatau nak singgah mana ayah decide naik sini
kot boleh nampak satu bandar Rawang..pastu jalan kaki pi panjat jejantas yang ada logo 'Perodua' tu


panjat tangga..tinggi oih, gayat mama ;D
seberang ke sana terus cari apa nak makan..pastu panjat jejantas jalan balik ke parking dah lapar balik
haha.


ambik paksu&kawan paksu..balik rumah letih kemain
malam pakat soksek hidung berair badan dedar bagai
kuar makan kat gerai2 area puncakPerdana sudeyyy
dengan si mama migraine sebelah kepala je la tepek koyok..biasa kepala ni sesekali dari pagi membawa ke malam makan luar...mula la dia berdenyut, terlebih perisa kononnya
sangatlah ngengada seiring penambahan usia..tocang rambut tak boleh bertudung lagi lah
segan juga dengan kawan paksu..dah budak tu nak cepat2 balik
bila perasan puan rumah tak kuar2 dari bilik...padahal tak mampu nak pakai tudung dik oii

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook