satu hari di pekan Lumut

eh,..jap..maybe bandar tapi kalau sebut pekan macam best jer macam old skool camtu
haha..abaikan, vintage tak abih2 sorang ni..hihi
ok..since masih di tahun 2013 ni mari click2 folder..ada lagi se set dua gambar yang 'Q' tunggu turn nak masuk  sini sesungguhnya
tapi uploadnya just sekeping dua as penyeri..as always la pon ;)...takde peluang edit gambar2 tu act.

krik krikk kriiikk...
bila hold camni la, tak tau nak start macamana
tepek gambar sekeping kot mojo tu menjelma mari..tehee


lumut..mesti la letak gambar laut. ye dak
tengok feri balik dari Pangkor laju menuju ke jetty...kami?
tak pernah nye lagi rasa nak naik bot tu..sebab kemain tinggi keupayaan berimaginasi bebukan terus takut sendiri.. tunggu anak2 besar sket la kot ye pon teringin nak ke pulau2 tu.

act. suka jer datang ambik angin laut ke Lumut...boleh juga jumpa adikberadik & anak2 sedara
boleh jugak calling2 makayah mai la Lumut kita picnic2 jalan2 ambik angin laut :D
just jalan2 makan angin ibu beranak kecik..makan2 jalan2 beli hasil laut ye makcik..hehe

err...bila nak pi tidoq Lumut pulak...orang sana dah ngajak tu :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook