our dec15 keenam kalinya

alhamdulillah
kami suamisteri masih diberi kesempatan duduk bercerita lagi detik debar saat bergelar suamisteri pada tarikh ini...6tahun lepas
dok becerita dalam kereta je pon...sebok jer ke sana sini hujung2 minggu ni
alhamdulillah ada jemputan makan free jugak hujung2 minggu ni :)

beranikan diri cuba kambing golek ;)
black pepper sosnya yang tak menahan..pastu blur sekejapan..haha
cepat2 cover dengan tembikai tak manis tabur asam boi ke asam kulit limau tu yang diblend kasar2
menarik di tengok tertarik nak makan bebanyak sila ler buat sendiri..hee
eh, sampai terlupa nak tanya nama babyboy yang di akikah kan tu
sebok jer nak tahu tapi memang suka ler nak ngambek tahu..sedap kemain nama bebudak sekarang, kan..dapat tengok baby+dengar namanya yang sedap dengan maksud yang indah2 pon membahagiakan, tahu :)

sebahagia menikmati brownies yang sedap ni ;)
alhamdulillah...
tambah gembira lagi sebab berjaya dapatkan hadiah anniversary gitteww
satu untuk u satu untuk i, hehe...beli guna duit u la of course ;)
biasa2 jer tapi sebab beli pada dec15 terus jadi luarbiasa kepuasan di hati tu :D

celebrate ke jalan2 makan2 ke...ada la juga tapi sehari sebelum punya cerita
sebab terlebih gambar ke sebab ntah belum mari mood becerita tu...kita hold dulu kot :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook