december well spent

kata hujung tahun
kata cuti sekolah
kata bulan meraikan cinta...ehem ;)
sooo...jomlah kita mencipta lagi dan lagi kenangan nan indah2 before say bye bye 2013

nak ceriakan anak2 kekanak ni tak perlu jejauh pon satgi letih dek perjalanan jer lebih cranky ke apa ..elok nak jalan dah bertukar stress
pi kl pon dah cukup jauh sebab jammed

postpone lagi hasrat si mama nak ke ganu sesangat tu
nak cari apa ntah musim2 tengkujuh ni tatau ke dia la..heee
harus impian orang cuti sekolah diutamakan si ayah


anak bertuah nak gi KL tower :D
tapi nak naik sampai ke tempat orang azan @tv9 tu tak dapatlah nak tunaikan..
jarang dibuek orang nak oii


jalan2 ke tempat lama tempat kenangan ayah dan mama
ok la ok la...dah lama kan tak ke klcc tu
just jalan2 makan2 tak naik pon jejantas tu..tak plan, mana nak cari tiket last minute kan
so janji nanti kita datang time bukan cuti sekolah ye.


selamat berhujung minggu :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook