suami gatai

ya ampun,...provokasi sangat tang tajuk tu kot..tak sopan plak pepagi jumaat ni lahai
hurmm..balik2 pi balik asik pon ulangalik cerita anak yang sepasang jer kan
sesekali nak jugak ada selingannya ;)

cerita "cinta bandar tasik shah alam"
selit cerita sang bapak ni seronok juga...even;

"haipp! awat yang gatai dok buka cerita rahsia laki hampa ni paseipa?"

haa..garang tak garang tak..kena wak keluar loghat pekat kasi lawan gugup kelu bisu..hehe
act. tak eloklah nak cerita yang burukbusuk suami 
cuma...cianlah tengok sidia tegaru2 tapi separuh badan jer katanya..err..err, tapi ada perasan you ralit abih garu m****t malam tadi ;D

tiba2 elergic telur buatku heran
mistik sangat bila katanya...semakin dekat nak sampai balik rumah semakin kuat gatal2nya
haihh..mulalah nak pikir yang bukan2
tapi jangan aihh..sebolehnya takmo bila mintak nak tepuk2 calamine lotion kat badan tu
dah masuk hari ke3...tak sampai hati plak nak pi bercuti & tinggalkan suami menggatal i tu..huhu

You Might Also Like

2 comments

  1. salam perkenlan dari ida
    jmeput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni ye

    ReplyDelete
  2. Kesiannya alergik gatai2 badan (mengelak dari sebut tempat gatai tu, kihkih!) Semoga dia cepat sembuh ya :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook