semusim kenangan


 di situ kita berkenal-kenal dengan si pink yang pemalu..tapi awas! garang woo;

 di situ juga tetiba si mama ditawan hatinya dek geng juntaian ijo2 ni

 ...dan si renek purple yang sangat2 buat kami teringat2 kampung halaman..dan2 topik bila nak balik kampung didiskusikan mengiring perjalanan..tetiba, eh! dah sampai ;)

rehat kejaplah resah aisyah setiap tengahari,...dapat tido siang dengan tenteram
juga kelibut nak melawan debaran tiapkali bertembung pandang dengan si dog anjing bekeliaran yang suka nau la buat lintas hormat area school abang, kan aisyah;


tamat sudah semusim pengajian Luqman di kelas 'excel'
setahun yang indah untuk di kenang...penuh kenangan untuk Luqman, untuk mama, untuk ayah
tak terkecuali...aisyah jugak.
anak pertama di tahun pertama mengenal "sekolah" ;D

You Might Also Like

1 comments

  1. Penuh kenangan ni. Abang lepas ni masuk sekolah mana pulak. Aisyah pun dah besaq dah :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook